Сформувати замовлення
Семінар-практикум виноробів Бессарабії

Виноградарі та винороби з чотирьох південних районів Одеської області взяли участь у семінарі-практикумі «Проблеми розвитку виноградарства і виноробства Бессарабії». Захід пройшов у селі Криничне Одеської області 11 серпня цього року на базі виноробного господарства «Колоніст».

Криничне 2012

Модераторами семінару-практикуму були Голова Асоціації «Українське бюро винограду і вина Іван Плачков, віце-президент асоціації виноробів регіону Мозель доктор Карл Кірх (Німеччина).

Перед учасниками виступили також генеральний директор УБВВ Ігор Николин, власник однієї з найстаріших виноробень Європи доктор Пітер Паулі і його син Стефан (ТМ «Д-р Паулі Бергвайлер»)

В рамках семінару обговорювалися проблемні питання законодавства України в галузі виноградарства і виноробства та шляхи адаптації до європейських стандартів.

Німецькі фахівці поділилися досвідом організації і функціонування виноробних господарств регіону Мозель, де проводиться всесвітньо відоме вино з сорту винограду Рислінг. Учасники семінару ознайомилися з виробництвом та продегустувати вина ТМ «Колоніст». Була організована поїздка на виноградники. Винороби з Німеччини дали високу оцінку вин ТМ «Колоніст».

Нотатки з семінару

Відеорепортаж

Читайте також

Зв'язатися

Наприклад: Валера Введіть Ім'я
Наприклад: valera@host.com Введіть e-mail Введіть  Заборонений
Наприклад: +38 099 999 99 99 Введіть Телефон Символ  Заборонений
Зв'язатися

Мінімальна сума замовлення 1000 грн. Покладіть в свою корзину ще кілька пляшечок вина!