Меню
Іван Плачков, справжній колоніст України, вже дуже багато років займається виноробством. Важко сказати, що у виноробстві, так само як і у енергетиці, для нього є секрети. Але побувавши на землі шампанського в цьому році, “Колоніст” вирішив, що тихі вина – це не межа. Як говорять в Англії: “Never enough”. І ось “Колоніст” поїхав до Англії у графство Кент, у маленьке місто Тентердем з багатовіковою історією, де виготовляють ігристе вино королівських стандартів протягом лише півтора-двох десятків років. “Навіщо?” – запитаєте Ви. Вчитися, вчитися і ще раз вчитися.
Тиждень Іван Плачков провів, працюючи на виноробнях Англії звичайним робітником, – допомагав налагоджувати лінію розливу, вантажив пляшки з вином, готував кізельгур для роботи на кізельгуровому фільтрі, проводив фільтрацію, слідкував за розливом, виконував дегоржаж і закупорку. Одним словом, пройшов своїми руками весь процес виробництва ігристих вин.
Тиждень був дуже плідним, не враховуючи порізаних рук, незначних опіків і мозолів на пальцях. “Все це, – говорить Іван Плачков, – було варте того, аби навчатися у кращих виноробів Англії і потім передавати досвід в Україні. Все для Вас, дорогі поціновувачі Колоністу!”
Команда ТМ “Колоніст” пишається і висловлює своє щире захоплення Івану Васильовичу Плачкову!
Підписатися на останні
новини та події