Різотто з грушею, пармезаном та білим вином

Кулінарний проект від Колоніста розпочато!

Серію рецептів очолює відомий фуд-блогер Едуард Насиров з авторським рецептом:

 Різотто з грушею, пармезаном та білим вином

Ароматна груша в поєднанні з кремовим різотто та келихом білого сухого вина – хіба ж це не свято душі та тіла? Сьогодні ми будемо готувати прекрасний обід, який можна розділити зі своїми коханими – ніжний різотто з грушею:

ІНГРЕДІЄНТИ:

(на 4 порції)

300 г. рису арборіо

1 ст. л. вершкового масла + 1 ст. л.

2 ст. л. оливкової олії

щіпка солі та перцю

щіпка цукру

1 склянка білого сухого вина “Колоніст Сухолиманське”

1 біла цибулина

2 тверді груші

1 стебло селери

50 г. пармезану / грана подано

Близько 200 мл. вершків 15 – 20%

Гілочки свіжого чебрецю для подачі

2-3 склянки води / овочевого бульйону

ЯК ГОТУВАТИ:

колонист-1-1 (белый)

колонист-1-2

Цибулину, селеру та 1,5 груші подрібнити дрібними кубиками. В ронделі розтопити 1 ст. л. вершкового масла разом з оливковою олією, додати підготовлені овочі та грушу. Готувати грушу 4-5 хв. на середньому вогні, періодично помішуючи.

колонист-1-3 (белый)

( с лого 4)

Всипати рис в рондель і прожарити його близько хвилини. Влити в рондель з рисом вино та готувати поки вино не вбереться рисом. Далі поступово черпак за черпаком вливати бульйон / воду, кожного разу чекаючи допоки рідина не вбереться. Посолити та поперчити за смаком, додати листочки чебрецю та готувати до стану аль денте.

колонист-1-5

колонист-1-6

колонист-1-7

Додати в рондель вершки та готувати ще близько хвилини. Поки готується різотто, залишилося нарізати грушу скибочками. В сковорідці розтопити 1 ст. ложку вершкового масла, додати щіпку цукру та притушити грушу до м’якості. В порційні тарілки викласти різотто, зверху покласти декілька дольок груші, присипати тертим пармезаном та прикрасити гілочками чебрецю, подавати до столу з келихом Сухолиманського!

колонист-1-8 (с лого)

Смачного!

Підписатися на останні
новини та події

Наприклад: email@email.com Введіть e-mail Символ  заборонений
Підписатись

Зв'язатися

Наприклад: Валера Введіть Ім'я
Наприклад: valera@host.com Введіть e-mail Введіть  Заборонений
Наприклад: +38 099 999 99 99 Введіть Телефон Символ  Заборонений
Зв'язатися

Мінімальна сума замовлення 1000 грн. Покладіть в свою корзину ще кілька пляшечок вина!

Додано до кошика