Сформувати замовлення
Користь олії з виноградних кісточок
Сьогодні зростає тенденція дотримання здорового способу життя. Більшість українців прагне стежити за своїм здоров'ям і дотримуватися правил корисного харчування. «Колоніст» дарує всім шанувальникам здорового способу життя унікальні корисні продукти українського виробництва. 
Думка про те, що виноградний сік і вино - це все, що можуть подарувати нам виноградні лози – є помилковою. ТМ «Колоніст» продовжує демонструвати рівень заглибленості та любові до своєї справи. Відома українська виноробня презентує новий продукт - «Олія виноградних кісточок» або виноградна олія, як називають його споживачі.
виноградна кісточка 
Перші згадки про виноградну олію наводяться ще з часів стародавніх цивілізацій, коли її, більшою мірою, використовували з лікувальною метою для очищення організму і, як не дивно, в тому числі для лікування очей. Зелена прозора масляниста рідина високо цінувалася і була доступна лише обраним. У середньовіччі олія з виноградного насіння більше використовувалася в косметичних цілях: для засобів по догляду за шкірою і волоссям. Але через трудомісткість процесу виробництва, про олію у великих масштабах забули аж до 19-го століття. Нові технології вже  дозволили відновити процес виробництва виноградної олії в промислових масштабах. 
Сьогодні виробництво олії виноградних кісточок - це прерогатива найбільших виноробних регіонів, оскільки для виробництва 1 літру олії переробляється 500 кг виноградної кісточки. 
Українська виноробня «Колоніст», у свою чергу, замислилась над безвідходним виробництвом, а також про пошук оптимального використання своїх технологічних потужностей. Декілька років тому Іван та Алла Плачкови, співвласники виноробні, взялися за вивчення питання виробництва олії з виноградних кісточок. І вже у 2018 році представили на продовольчому ринку новий якісний та корисний продукт - «Олія виноградних кісточок» від «Колоніста». 

Існує три способи виробництва олії виноградних кісточок: 

Холодне пресування - при такій технології олія зберігає більшу кількість корисних речовин і мікроелементів. 

Гаряче пресування – за цієї технології, олія практично не зберігає корисних речовин і мікроелементів через те, що віджимання відбувається при дуже високих температурах, і кісточки піддаються термообробці. 

Екстракція органічними розчинниками з подальшим рафінуванням. Олія, виготовлена за такою технологією виробництва, зберігає на порядок менше корисних речовин у порівнянні з холодним пресуванням. 

Виноробня «Колоніст» вибрала для себе технологію холодного пресування, яка включає в себе обробку та сушіння за традиційною технологією (під сонцем) виноградного насіння з наступним холодним віджиманням насіння під німецьким пресом (Oil Press Sensortec) за температури не вище 40 градусів, що вважається повністю холодним віджимом і дозволяє максимально зберегти всі корисні мікроелементи та властивості майбутньої олії.
Прес для олії холодного віджимуХолодне пресування олії виноградних кісточок

Користь виноградної олії 

Багатий комплекс корисних речовин та мінералів продукту дозволяє використовувати виноградну олію і в кулінарії, і в медицині, і в косметології. 
Олію виноградних кісточок можна по праву вважати універсальним корисним продуктом. 
В олії з виноградного насіння присутня висока концентрація вітамінів групи В, а також вітаміни А, Е, С, органічних кислот і мінеральних речовин, які дозволяють очищати організм від шкідливих речовин, регулювати нервову систему, має імуностимулюючі властивості, нейтралізує запалення і служить ефективним регулятором обміну речовин в організмі. 
Крім цього, виноградна олія володіє профілактичними властивостями проти пухлинних і запальних процесів, а також має регенеративний, антивіковий ефект. Виноградна олія також містить фолієву кислоту, завдяки чому вона сприяє регенерації кровоносної системи, шкіри та клітин організму. Олія виноградних кісточок вкрай ефективна для профілактики захворювань печінки та судинної системи, а також рекомендована до споживання людям, які схильні до ризику ожиріння. 
Олія балансує виділення жиру на шкірі, в результаті чого активізується вироблення колагену і, візуально, шкіра покращується, і стає більш свіжою і пружною. 
Бактерицидна дія олії забезпечується утриманню фітонцідама і натурального хлорофілу. Олія прискорює регенерацію тканин, ефективно загоює рани та має протизапальну дію. 

Олія виноградних кісточок у косметології: 
- універсальна антивікова профілактика як для чоловіків, так і жінок; 
- сприяє відновленню необхідного балансу рівня кислотності й пружності шкіри; 
- універсальний засіб для догляду за волоссям: профілактика випадіння волосся і лікування лупи. 

Виноградна олія входить до складу: 
- кремів для різних типів шкіри, шампунів, гелів для душу; 
- декоративної косметики; 
- засобів по догляду за нігтями та кутикулою; 
- антицелюлітних програм. 

Часто олія виноградних кісточок використовується в рецептах косметологічних засобів домашнього приготування: маски, лосьйони, шампуні та інше. 
«Колоніст» також використовує корисний ресурс власного виробництва і в партнерстві з українським виробником органічної побутової хімії DeLaMark випускає косметичну лінію з використанням олії виноградних кісточок та подрібнених кісточок винограду: гель для душу, рідке і тверде мило, шампунь. 
Косметика для тіла та волосся Колоніст
Олія виноградних кісточок у медицині: 
- має протизапальну дію: вугрі, садна; 
- ефективна в лікуванні опіків, псоріазу, дерматитів; 
- застосовується для лікування виразок, ерозій слизових шлунка, колітів, гастритів. 
- має профілактичну дію при схильності до гепатиту, холециститу, цирозу печінки, утворенні каменів в жовчному; 
- профілактика онкозахворювань.  

Регулярне споживання олії з виноградних кісточок зміцнить Ваш імунітет. 

Виноградна олія в кулінарії та на вашому столі: 
- універсальна заправка для салатів; 
- гармонійний компонент соусів; 
- придатна до використання у фритюрі й для смаження; 
- ідеальна в приготуванні маринадів для м'яса, риби та птиці; 
- широко використовується для випічки.
Олія виноградних кісточок для маринування м'яса, рецепти

Як вибрати гарну виноградну олію 

1. Якісна олія продається виключно в скляних пляшках (винятком можуть бути пляшки-спреї з розприскувачем). 
2. Колір скла повинен бути темним, оскільки олія не любить прямого попадання світла (винятком є світлі пляшки, що практично повністю закриті етикетками або які упаковані в паперові пакети). 
3. Колір олії - темно зелений, жовтий. 
4. Запах - горіховий запах (олія не повинна пахнути виноградом). 
5. Смак - олія не повинна гірчити, вона має залишати приємний солодкуватий посмак. 
6. Термін придатності - до 12-ти місяців з дня виробництва при правильному зберіганні. 

Зберігати пляшку виноградної олії до відкриття слід у темному приміщенні при кімнатній температурі, після відкриття - у холодильнику в закритій пляшці. 

Виноградна олія «Колоніст» це: 
- український корисний продукт, виготовлений із кісточок виключно білих сортів винограду; 
- спеціально розроблена технологія виробництва зі збереженням усіх корисних властивостей продукту: сучасне обладнання (спеціальний німецький прес), технологія холодного віджиму виноградних кісточок без втрати корисних речовин і за умов збереження всіх корисних мікроелементів; 
- відповідність стандартів виробництва; 
- відповідність ціна-якість; 
- комфортна система замовлення і доставки.

Олію виноградних кісточок від сімейної виноробні Колоніст Ви зможете купити у фірмовому магазині виноробні «Колоніст» у селі Криничне, у фірмовому магазині в Києві (м.Київ, вул. Є.Коновальця 36Б (літера А)) або замовити в інтернет-магазині за посиланням.
новини
Інші товари

Підписатися на останні
новини та події

Наприклад: email@email.com Введіть e-mail Символ  заборонений
Підписатись

Зв'язатися

Наприклад: Валера Введіть Ім'я
Наприклад: valera@host.com Введіть e-mail Введіть  Заборонений
Наприклад: +38 099 999 99 99 Введіть Телефон Символ  Заборонений
Зв'язатися

Мінімальна сума замовлення 1000 грн. Покладіть в свою корзину ще кілька пляшечок вина!

Додано до кошика