Сформувати замовлення
Неймовірно, віскі підкорене українським вином!
Неймовірно, віскі підкорене українським вином!

Цей реліз віскі Blair Athol - результат спільних зусиль джентльменів Всеукраїнського клубу шанувальників віскі та сімейної виноробні Колоніст!

изображение.jpg

Два джентельмени Роберт Робертсон і Джон Стюарт побудували віскокурню Blair Athol, яку потім перекупила компанія Arthur Bell&Son.

Виробляється на ній віскі з насиченим фруктовим ароматом, майже таким же, як у троянди Arthur Bell. Добротне, добре збалансоване, ось тільки спробувати його складно, бо більша частина йде на виробництво бленду Bell’s (не переплутайте з сиропом від кашлю).

Вирішити проблему взялися джентльмени з Всеукраїнського клубу шанувальників віскі та ресторану Whisky Corner, які купили баррік після витримки в ньому елегантного, глибокого, з помірними танінами, тонами червоних ягід і багатим тривалим післясмаком вина Каберне Мерло «Висока гама» Колоніст.

Вино витримувалося у нових, спеціальних французьких барріках зі столітнього дуба, придбаних у найкращих виробників Вікард та Вінеа, з унікальним найсучаснішим методом випалу - гідрокерамічним.

photo_2022-02-18_10-38-33.jpg

Дуже пишаємося нашими партнерами за такий реліз ❤️

Підписатися на останні
новини та події

Наприклад: email@email.com Введіть e-mail Символ  заборонений
Підписатись

Зв'язатися

Наприклад: Валера Введіть Ім'я
Наприклад: valera@host.com Введіть e-mail Введіть  Заборонений
Наприклад: +38 099 999 99 99 Введіть Телефон Символ  Заборонений
Зв'язатися

Мінімальна сума замовлення 1000 грн. Покладіть в свою корзину ще кілька пляшечок вина!

Додано до кошика