Меню
Іван та Алла Плачкови запрошують Вас на сімейну виноробню «Колоніст» відсвяткувати з родиною та друзями велике весняне болгарське свято – день Святого Георгія. Виноробня Колоніст запрошує усіх бажаючих відвідати квітучу весняну Придунайську Бессарабію та поринути у світ виноградарства та виноробства. Святкування відбуватиметься 1, 2, 3, 8, 9, 10 травня в с. Криничне, Одеської області, на виноробні «Колоніст».
Ми відкриємо Вам таємниці унікального терруара. Ми побуваємо з Вами на місці, де сонце зігріває виноградну лозу подвійним променем. Ви відкриєте для себе секрети бариків для витримки вина з французького 100-річного дуба. Вас здивує унікальний світ місцевих традицій багатонаціональної Придунайської Бессарабії. Ви познайомитеся з культурою і фольклором болгарських колоністів. Ви отримаєте задоволення від страв зі збережених старовинними рецептами, які готуються протягом багатьох століть спеціально до святкування дня Св. Георгія - з молодого жертовного ягняти, а також спробуєте неперевершену дунайську оселедець. І, звичайно ж, продегустуєте вина «Колоніст».
Ми впевнені, що ці вихідні дні залишать у Вас найкращі спогади!
Щоденна програма:
11:00 Зустріч гостей в с. Криничне на виноробні.
11:00-11:30 Кава / чай, національна випічка в дегустаційній залі.
11:30-13:00 Екскурсія по виноградниках: екскурс історією становлення виноробні; знайомство з особливим українським терруаром, де народжується високоякісний виноград;секрети вирощування та особливості системи обробки виноградників.
13:00-14:00 Обід: традиційні національні страви Придунайської Бессарабії.
14:30-16:00 Екскурсія по виноробних цехах – секрети технології виробництва та унікальності вин Колоніст, відвідування підвалу з колекційними винами.
16:00-17:00 Розширена дегустація вин Колоніст (7 зразків).
17:00-18:00 Відвідування виробництва ігристого, історичного залу та фірмового магазину Колоніст.
18:00-18:30 Відвідування оцетарні, де виробляється бальзамічний оцет "Бессарабіко".
18:30-20:00 Вечеря в камінній залі дегустаційного комплексу Колоніст (традиційні страви з молодої ягнятини, що подаються на честь дня Св. Георгія).
*Попереднє бронювання – обов’язкове!
У зв’язку з тим, що програма святкування починається рано, для більшої зручності, пропонуємо приїхати в Ізмаїл або Болград напередодні ввечері і оселитися в готелі.
м. Ізмаїл
Готель "Бессарабія"
Бутік-Готель "Zeytun"
VIP готель
Для бронювання місць, а також за додатковою інформацією звертайтесь за телефонами, вказаними нижче, або пишіть нам на електронну адресу:
Вероніка
менеджер TM "Колоніст"
e-mail: office@kolonist.com.ua
Олена Юрдик
Адміністратор дегустаційної зали
+38 067 428 96 02
e-mail: kolonist.wine@gmail.com
Бажаємо Вам приємного відпочинку в Придунайській Бессарабії!
Підписатися на останні
новини та події