Сформувати замовлення
Як зустріти Велике свято Великодня в умовах самоізоляції

Рекомендації та пропозиції від української сімейної виноробні «Колоніст»

Цього року усіх віруючих очікує найбільш нетрадиційний варіант святкування світлого свята Великодня. 

easter-holiday-eggs.jpg

2020 рік став унікальним для кожного жителя не тільки нашої країни, а й для людей по всьому світу: карантин та самоізоляція у зв'язку із пандемією вірусу Covid-19.

Реалії сьогодення такі, що ми не можемо ходити один до одного в гості, намагаємося без особливої потреби не з'являтися в громадських місцях, ходити в магазини виключно для великих закупок, а ресторани та кафе зовсім закриті на карантин. І Великдень 2020 року стане найбільш домашнім і найзатишнішим святом. У даній ситуації, «Колоніст» пропонує розглядати позитивні сторони умов дотримання карантину та самоізоляції:

  • ви перебуваєте в колі своїх рідних і близьких, і можете приділяти багато часу членам своєї сім'ї;
  • віддалений і зручний графік роботи з дому;
  • заняття спортом;
  • можливість додаткового онлайн навчання;
  • організація та участь у онлайн челенджах і флешмобах;
  • можливість відновити старі контакти й обзавестися новими друзями онлайн.

І, якщо говорити про позитивні сторони ситуації, що склалася, то сімейна виноробня «Колоніст» підготувала спеціальну пасхальну пропозицію для всіх поціновувачів якісних натуральних вин - «Пасхальний набір», який включає 6 кращих сортових вин «Колоніст»:

В категорії червоні вина:

В категорії білі вина:

Переваги даної пропозиції:

  • в ціновій політиці – вартість даної пропозиції становить 989 гривень за 6 пляшок якісного натурального вина; 
  • створена виноробами «Колоніст» винна карта підійде на будь-який смак і під будь-яку святкову страву. Червоні вина створять чудову пару із домашнім барбекю або меню на мангалі, домашньою ковбасою та бужениною, а витончені білі вина стануть ідеальним гастрономічним супроводом до легких закусок і салатів, страв із риби або білого м'яса.

Пасхальний набір «Колоніст» може стати прекрасним подарунком для ваших рідних, близьких або колег, які знаходяться на відстані.

photo_2020-04-14_11-29-36.jpg

Подарунковий «Пасхальний набір «Колоніст» можна замовити з доставкою на потрібну адресу за телефонами: 

  • (067) 010 10 60
  • (044) 499 40 22.

Також, хочемо нагадати Вам обов'язковий набір Великоднього кошика. Традиційні продукти Ви можете побачити за посиланням: https://kolonist.com.ua/news/2019/velykdenzkolonist/.

Традиційно, напередодні кожного свята, «Колоніст» ділиться з Вами кращими рецептами до Великодня. Сьогодні ми готові Вам розкрити секрети приготування найсмачніших пасок.


Незвичайна паска «Червоний Бархат»

рецепт пасхи.jpg

Інгредієнти:

Для тіста: борошно – 600 гр., розпушувач – 10 гр., сир (жирний) – 200 гр., яйця – 8 шт., білий шоколад – 100 гр., буряковий і морквяний сік по 200 гр. кожного.

Для глазурі: цукрова пудра – 1 кг., вода - 100 мл., лимонний сік – чверть лимона.

Приготування:

  1. Замішуємо тісто. Потрібно змішати в одній ємності борошно, розпушувач тіста, сир, шоколад, воду, сік буряка і моркви до єдиної консистенції.
  2. Розлити тісто в одноразові форми. На таку кількість достатньо 4 формочки діаметром по 12 см.
  3. Розігріти духовку до 160 ° С і випікати 40 хвилин. По готовності вийняти з духовки і дати охолонути.
  4. Приготування глазурі: збити 8 яєчних білків з 1 кг цукрової пудри і соком лимона до однорідної блискучої тягучою маси. 
  5. Після того, як Пасочки охолонули, полийте глазур'ю і прикрасьте посипкою, горіхами або мастикою на свій смак.


Рецепт італійської паски "Панеттоне"

пасха.jpg

Увага! Приготування цієї паски триває близько 15-ти годин, підготуйтеся і розрахуйте свій час і врахуйте всі етапи приготування.

Інгредієнти:

Борошно – 250 гр., сухі дріжджі – 1 чайна ложка, молоко – 70 мл., яйця – 3 шт, вершкове масло – 80 гр, масло з виноградних кісточок «Колоніст» – 30 мл., цукор пісок – 2 ст. ложки, ванільний цукор – 5 гр., лимонна цедра – 1 ч.л., бренді або ром – 60 мл., сіль – чверть чайної ложки, цукати і родзинки – 200 гр.

Приготування:

  1. Ізюм та цукати необхідно промити в теплій воді і залити бренді або ромом, а потім накрити і залишити на 5 годин.
  2. Готуємо опару: у теплому молоці розвести дріжджі і додати 1 ч. л. цукру. Накрити і залишити на 5-6 хвилин. По закінченню цього часу додаємо в ємність 2 яйця (! попередньо яйця необхідно вийняти з холодильника, щоб вони прогрілися), цукор, ванільний цукор, рослинну олію і добре змішуємо до отримання однорідної маси.
  3. Просіваємо борошно з сіллю, додаємо в тісто і ретельно перемішуємо не менше 10 хвилин. Тісто буде готове, коли почне утворюватися в кулю.
  4. У тісто додаємо вершкове (! розм'якшене) масло і перемішуємо ще хвилини 3-4.
  5. Віджимаємо і додаємо в тісто цукати і родзинки. Ретельно перемішуємо тісто. Затягуємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 7 - 8 годин.
  6. По закінченню зазначеного часу дістати тісто з холодильника, ще раз обмяти тісто і укласти в формочку для випікання і залишити в теплому приміщенні без протягів ще на 2 - 3 години. Тісто має піднятися.
  7. Коли тісто збільшиться в розмірі, розігріти духовку до 180 градусів. Змастити верхівку паски змішаними молоком (1 ст. ложка) і жовтком (1 шт). Відправляємо паску в духовку.

 

Увага! Температурний режим випікання:

20 хвилин при температурі 180 ° С

20-30 хвилин при температурі 150 - 160 ° С.

Італійська паска "Панеттоне" готова!


Народні повір'я і традиції приготування пасок і кулічів.

За нашими старовинними звичаями паска випікається на самоті і при повній тиші, і коли паска знаходиться вже в печі, господиня не повинна виходити з дому.

За повір'ям, найбільш підходящими днями для випікання пасхального хліба це Чистий четвер і Страсна п'ятниця, ближче до кінця дня. Як кажуть наші предки, паска, спечена у Страсну п'ятницю, є цілющою і ніколи не пліснявіє. У ці ж дні господині розписують або фарбують яйця, якими традиційно прикрашається великодній кошик.

Цікавий факт про традицію фарбувати яйця на Великдень. Як свідчать легенди, від початку колір великоднього яйця був червоним і пов'язано це було з тим, що послідовниця Ісуса Христа Марія Магдалина після воскресіння Христа хотіла першої принести благу вість імператору Тиберію, якому було прийнято приходити з дорогими піднесеннями, але у Марії було лише яйце, яке вона і піднесла правителю. Але у відповідь імператор розсміявся і сказав, що повірить у воскресіння тільки якщо яйце стане червоного кольору, і яйце миттєво стало червоним, на що Тиберій вигукнув «Воістину Воскрес!».

 

 

Українська сімейна виноробня «Колоніст» бажає всім в першу чергу здоров'я, приємного апетиту і світлого сімейного свята Великодня.

IMG_2366.jpg

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!


Підписатися на останні
новини та події

Наприклад: email@email.com Введіть e-mail Символ  заборонений
Підписатись

Зв'язатися

Наприклад: Валера Введіть Ім'я
Наприклад: valera@host.com Введіть e-mail Введіть  Заборонений
Наприклад: +38 099 999 99 99 Введіть Телефон Символ  Заборонений
Зв'язатися

Мінімальна сума замовлення 1000 грн. Покладіть в свою корзину ще кілька пляшечок вина!

Додано до кошика