Меню
«Одеське чорне сортове» (125 грн.) від господарства Колоніст зроблено з українського сорту винограду. Одеський чорний був виведений з сортів Алікан Буше і Каберне Совіньон. У господарстві Івана Плачкова з нього виробляють терпке і чудово збалансоване вино без зайвої кислотності. Ще одне автентичне вино – біле «Сухолиманське». Вінтаж 2014 року у Колоніста вийшов дуже вдалим. Прекрасна ціна (125 грн.) за приємний смак та аромат: степові трави, диня, мускат.
Повну версію статті на російській мові дивіться за посиланням:
http://nv.ua/lifestyle/good-wine-food/kak-potratit-na-vino-menee-200-griven-i-ostatsya-dovolnym–60174.html
Тематичний каталог
Підписатися на останні новини та події
Зв'язатися
Мінімальна сума замовлення 1000 грн. Покладіть в свою корзину ще кілька пляшечок вина!
Додано до кошика