Оформить заказ
Яке вино краще подарувати для жінки,а яке-для чоловіка?

До серця кожного. Як обрати ідеальне вино для подарунка на Новий рік?

Цінність турботи, піклування, любові з кожним днем зростає, і ми можемо відчути це через прості речі: усмішку, добре слово, спілкування з рідними та друзями. І для цього справді не потрібний привід. Однак на носі Новий рік – особливий період, коли наші серця наповнюються вірою у найкраще. Ми загадуємо бажання, обмінюємося подарунками, і це уже додає нам наснаги.

 

Сімейна виноробня «Колоніст» бажає своїм поціновувачам здійснення у Новому році усіх мрій, і найочікуванішої з них – Перемоги. І нехай лише цінні, неповторні, приємні подарунки кожен з вас забере з собою у новий 2024 рік. А сімейна виноробня «Колоніст» вам у цьому допоможе. Ми підготували для вас поради, яке вино подарувати на Новий рік, щоб цей день приніс радість та затишок, а ви змогли висловити свою любов та турботу до дорогих людей.

 

Почнімо з того, що вам не доведеться ділити вина на «чоловічі» і «жіночі». Побутує думка, що білі вина краще дарувати жінкам, а червоні чоловікам. Сімейна виноробня «Колоніст» переконана, що колір це не ознака поділу на статі, а вино глибше за будь-які правила. Різноманітність смакових вподобань робить винну культуру багатшою.

 

Вино – це скарб, який відкривається цінителям 10 тисячами ароматів. Принаймні, стільки може «внюхати» людський ніс. Кожен аромат неповторний, як і неповторний теруар, на якому створюється вино. Всесвіт вина такий різноманітний тому, що не знайти два виноградники з однаковим складом ґрунту і однаковим мікрокліматом. Головне правило – експериментуйте і вино відкриє вам та вашим близьким свої найкращі таємниці.

 

Оберіть подарункові набори, і ви точно здивуєте колег, рідних, друзів, коханих. Такі сети включають високоякісні автентичні вина нашої землі на різний колір і смак. А чого лише вартий вигляд – естетика і вишуканість вражає з першого погляду. Сімейна виноробня «Колоніст» підготувала до свят два подарункові набори «Класика» і «Висока гама».

 

Даруйте великі колекційні пляшки! Така форма підкреслить ексклюзивність подарунку, забезпечить святкову атмосферу, стане відмінним варіантом для великих компаній, споживання у родинному колі за великим новорічним столом. Великі пляшки не дарма називаються «колекційними»: вони сприяють розвитку вина з роками і покращенню його смакового профілю. Це особливий подарунок з потенціалом у роки. Сімейна виноробня «Колоніст» пропонує три варіанти великих колекційних пляшок, які крім високоякісного наповнення своїм виглядом подарують естетичну насолоду: Каберне Мерло Double Magnum (3л), Каберне Мерло Magnum (1,5 л), Каберне Мерло Magnum (1,5 л).

 

Даруйте ігристі вина. Вони здавна є символом Нового року, а вишукана гра бульбашок відразу надасть вечору святковий шарм. Крім того ігристі вина є ідеальним супроводом до різноманітних страв – вони освіжають рецептори, гармонійно поєднуються з їжею, і звісно є прекрасним аперитивом. Сімейна виноробня «Колоніст» пропонує колекційний «Біссер» з гравіюванням на склі Limited Edition тиражу 2018 року (залишилось всього 50 пляшок), а також випробувану роками класику «Біссер» з витримкою на дріжджовому осаді 1,5 роки.

Подаруйте одну з пляшок високоякісного вина сімейної виноробні «Колоніст» і воно точно знайде своє почесне місце на новорічному столі ваших близьких, друзів чи колег. Який сорт вибрати? До легких закусок, рибних страв, морепродуктів, білого мʼяса та птиці оберіть білі вина, для більш складних страв, мʼясних спеціалітетів добре підійдуть червоні, для десертів або як дижестив ідеальним вибором буде портвейн «Башта».

Вино – це не просто напій, а місток між культурою нашої країни і вами. Пізнаваймо та розвиваймо її разом, бо нам є чим пишатися.

З Новим роком, дорогі друзі!

 

другие товары

Подписаться на последние
новости и события

Например: email@email.com Введите e-mail Символ  запрещен
Подписаться

Связаться

Например: Валера Введите имя
Например: valera@host.com Введите e-mail Введите  запрещен
Например: +38 099 999 99 99 Введите Телефон Символ  запрещен
Связаться

Минимальная сумма заказа 1000 грн. Положите в свою корзину еще несколько бутылочек вина!

Добавлено в корзину