Меню
Друзі, за доброю традицією українська виноробня Колоніст запрошує всіх на свято Дня Святого Георгія, яке відзначається 6 травня, і саме в цей день вшановують землеробів.
Гергьовден (болг.) - це одне з найулюбленіших свят болгар, яке шанується та відзначається не тільки у Болгарії, але й за її межами, де традиціям великого балканського народу приділяється особлива увага. Саме таким місцем є напрочуд дивовижна місцевість - селище Криничне (Болградський район, Одеська область), місцина, де зосереджена найбільша громада етнічних болгар в Україні та вже більше століття збережені автентичність і колорит болгарських традицій, де розпочала своє життя українська виноробня Колоніст.
Село Криничне розташоване на березі найбільшого в Україні прісноводного озера Ялпуг - протяжністю 45 км, а шириною 5 км. Це формує родючість ґрунтів та ідеальні кліматичні умови для аграрної, тваринницької та виноробної діяльності.
Запрошуючи Вас на святкування Дня Святого Георгія, покровителя та захисника пастухів і худоби, виноробня Колоніст пропонує Вам:
Розкриємо один з секретів, які очікуватимуть Вас на святі Гергьовден на виноробні Колоніст. До святкового столу господарі виноробні Іван та Алла Плачкови готують запечене ягня за особливим рецептом. Такого м’яса ягня Ви ще точно не куштували.
Спеціально до свята виноробня Колоніст замовляє ягня особливої породи Одеського типу Цегейскої вівці, яку можна знайти виключно в Бессарабії, одна з найдавніших порід, яка була завезена в Україну з країн Балканського півострова на початку 20 сторіччя. Ця порода є ідеальною у тваринництві для умов зростання на території Придунайської Бессарабії, а особливо у Криничному та місцевих господарствах поблизу, де раціон вівці складається переважно із «солончаків» - трави, яка росте на колишніх водоймищах. Такі умови тваринництва дають в результаті ідеальний кінцевий продукт – м'ясо найвищої якості.
Також слід зазначити, що м'ясо ягняти та баранина, на відміну від свинини і яловичини, не заборонені жодною релігією. Єдині, хто не можуть куштувати це м’яке неперевершене м'ясо - вегетаріанці. М’ясо ягня універсальне у вживанні, воно ідеально смакує при будь-якій термічній обробці: варене, запечене, прожарене, приготовлене на пару. З цього м’яса можна готувати як і прості, так і вишукані екзотичні страви. Особливим кулінарним акцентом у приготуванні ягня та закусок до м’ясних страв стане використання виноградної олії «Колоніст» та додавання до маринадів або соусів першого українського бальзамічного «Бессарабіко».
І, повертаючись до свята Георгієва дня, хочемо запевнити Вас, що запечене молоде ягня за старовинним рецептом на виноробні Колоніст подарують Вам подив від гастрономічного смаку, насолоду від поєднання страви з натуральними винами Колоніст, а болгарський колорит свята стануть однією з найяскравіших подій Вашого життя.
День Святого Георгія стане непересічною подією травневих свят, і Ви вже знаєте, чим здивувати своїх близьких та друзів, запросивши їх на травневі свята за місто і на свіже повітря, на землі гостинної Бессарабії, на виноробню Колоніст!
Програма свята за посиланням: https://goo.gl/woBs61
Підписатися на останні
новини та події